Søg

Om os

Holtec Solutions blev etableret juni-95 og har været seriøse partner og leverandør med et komplet sortiment indenfor betalingssystemer, kontrolsystemer, pagersystemer, loyalitets system, og udstyr til drikkevare, øl, vand, postmix, vin, vand, juice, cocktail og mælkeanlæg. Med 17 udkørende serviceteknikerer fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland er vi altid klar til at servicerer, installerer og hjælpe dig, tøv ikke, ring til os, så finder vi en løsning.  

Med mange års erfaring, vil vi og kan vi rådgive dig professionel til den bedste løsning til dit behov, med en lang række kvalitets produkter som vi er importør og eneforhandler af i Danmark, Grønland, Island og på Færøerne. 

Vi arbejder for en branche der aldrig sover, det gør vi heller ikke, Holtec tilbyder service 365 dage om året 24/7 med direkte telefonnummer til den vagthavende tekniker.

Holtec er kendt for totalløsninger og specifikke opgaver til små, større og store kunder med vores brede sortiment af nøje udvalgt udstyr som kan sammensættes til en unik løsning, grundet vores erfaring igennem mere end 30 år. med installationer til den lille café - bodega til store restaurantkæder, bowling center og Cruice skibe i Danmark og i udlandet.   

Du har mulighed for at handle på vores webshop eller få en personlig betjening af en af vores specialister, så vil vi hjælpe dig så godt vi kan.